Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD TV series

<< Vorige - Volgende >>


DVD TV series - Black Beauty 2


De originele TV serie

Artikelcode: EAN 8717662552724DVD TV series - Black Beauty 2
De paardenman:  De dochter van een rijke landeigenaar wil hoe dan ook Black Beauty kopen. Natuurlijk willen Kevin en Vicky dit niet. Black Beauty is hun paard. Ook veearts Dr. Gordon wil dit niet. Als plotseling Black Beauty erg wild wordt en niet meer luistert denken Vickey en Kevin dat er iets niet pluis is. Dat blijkt ook zo te zijn. Wat is er met Black Beauty aan de hand? 

De uitdaging: Wanneer Vicky en Black Beauty samen in het bos zijn, vinden ze een gewonde man. Samen weten ze hem bij Dr. Gordon te brengen. Als hij door Dr. Gorden behandeld is aan zijn verwondingen, slaat hij plotseling op de vlucht en neemt hij Black Beauty mee. Al snel komen Vickey en Kevin erachter waar de man en Black Beauty naar toe zijn gereden. Zullen ze Black Beauty mee naar huis kunnen nemen? 

Black Beauty heeft hondsdolheid: Wanneer Black Beauty een man aanvalt, moet ze op bevel van een politieagent doodgeschoten worden. Dit moet omdat ze misschien hondsdol is. Vicky besluit Black Beauty snel te verstoppen en gelukkig maar, want de zogenaamde politieagent en de man die door Beauty was aangevallen, blijken paardendieven te zijn.

DVD TV series Black Beauty 90 min.
euro 9.29

Aantal