Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Horror

<< Vorige - Volgende >>


Horror DVD - Snuff Movie


Jeroen Krabbé, Teri Harrison, Lisa Enos

Artikelcode: EAN 8717185533057 Horror DVD - Snuff Movie
London 1988...
Dr. Culpepper nadert een donker en angstaanjagend leegstaande villa. Hij hoort een bloedstollende schreeuw in de woning en stapt het, op het eerste gezicht, verlaten huis binnen. Op de slaapkamer vindt hij de cineast Boris Arkadin (Jeroen Krabbé). Boris vertelt dat zijn vrouw tijdens de bevalling is gestorven. Haar mooie lichaam ligt op het bed voor hem en Boris denkt dat het ongeboren kind nog leeft.
Hij wil dat Dr. Culpepper sectie verricht op het lichaam van zijn vrouw. Dr. Culpepper stemt hiermee in en redt inderdaad het leven van het kind. Wanneer ze het lichaam van Mary naar de kelder brengen om het bij te zetten in het familiegraf verschijnen er tranen in haar ogen. Mary is niet dood maar wordt leven begraven.
Enkele dagen later...
Boris wordt gek van de baby die constant om zijn moeder roept. In zijn gedachten hoort hij Mary terugschreeuwen vanuit het familiegraf of is het de realiteit ?
Plotseling verschijnt Mary in de deuropening en kijkt hem verwijtend aan. Boris blijkt de hoofdrol te spelen in zijn eigen horror film...

Horrorfilm DVD Snuff Movie - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 93 min. - Productiejaar 2005 - DVD release 30-6-2006 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.85:1 - Rating:  16

Regie: Bernard Rose

Jeroen Krabbé als Boris Arkadin
Lisa Enos als Wendy Jones
Hugo Myatt als Leon Bank
Joe Reegan als Jack
Teri Harrison als Pamela
Sharif Rosales-Webb als Matt Drazin
Alastair Mackenzie als Andy
Lyndsey Marshal als X
euro 6.70

Aantal