Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

Blu Ray Disc

<< Vorige - Volgende >>


Documentaire Blu-Ray - Amazing Planet


Het ontstaan van de aarde - National Geographic documentaire

Artikelcode: EAN 8715664049839Documentaire Blu-Ray - Amazing Planet
De aarde is wonderbaarlijk in haar variatie aan kleuren en vormen, indrukwekkend in haar elegantie en kracht. Maar waar de mens niet vaak bij stil staat, is dat de aarde haar schoonheid ontwikkelde in een tijdspanne die voor ons niet te bevatten is.

Voor Amazing Planet werkte National Geographic samen met NASA om een 4-D aarde te creëren, een verbluffende tijdmachine die met behulp van de nieuwste computertechnieken in seconden laat zien hoe de aarde zich in miljoenen jaren heeft gevormd. Zie hoe continenten tegen elkaar aan botsen, hoe ijstijden gevormd worden en weer verdwijnen, hoe het Himalaya-gebergte ontstaat en veel meer. National Geographic neemt u mee op een visuele reis door de tijd, waarbij u voor het eerst echt kennismaakt met onze Amazing Planet.

Aflevering 1:
BORN OF FIRE
Waarom is de aarde zo rusteloos? Waarom beeft en trilt de grond, barsten vulkanen uit en ontstaan bergen? Deze eerste aflevering toont de eerste groeistuipen van onze planeet. Zie de verschillende krachten die aan het werk zijn terwijl de aarde met veel geweld en spektakel vorm krijgt...

Aflevering 2:
OCEAN REALM
Hoe ontstonden onze oceanen? Waarom zijn ze in miljoenen jaren niet opgedroogd? U beleeft een wildwaterrit over onze machtige oceanen, waar de meest spectaculaire weersomstandigheden ontstaan. We ontdekken de oerkracht waarmee de zeeën zijn gevormd en werpen een blik op de mogelijke toekomst van onze oceanen.

Aflevering 3:
DESTRUCTIVE FORCES
Waarom lopen bergen spits toe? Hoeveel regen is er nodig om een rivier te creëren? Hoe kan één zandkorrel uitgroeien tot een duin? Kijk mee naar de vernietigende natuurkrachten die de vorm van de aarde tijdens miljoenen jaren van geologische evolutie hebben bewerkt.

Documentaire Blu-ray Amazing Planet: Het ontstaan van de aarde - Taal: Engels - Nederlands ondertiteld - Speelduur: 150 min. - Blu-Ray release 27-11-2007  - Beeld: High Defenition Widescreen 1.85:1 - Rating: AL

euro 17.87

Aantal