Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD TV series

<< Vorige - Volgende >>


DVD TV series - Angel Fred


The Vampire Anthology

Artikelcode: EAN 8712626016847DVD TV series - Angel Fred
De mooie wetenschapper Winifred "Fred" Burkle had alles - totdat ze in een alternatieve dimensie terechtkwam waar ze gedwongen werd als slaaf te werken. Nadat ze door Angel gered wordt sluit ze zich bij hem aan en gebruikt ze haar intelligentie om het kwaad te bestrijden. Leer alles over Fred in haar beste afleveringen.

Over The Rainbow
Cordelia wordt opgezogen door een magische poort en getransporteerd naar een dimensie waarin mensen inferieur zijn aan demonen en verkocht worden als slaven. Wanneer Angel, Gunn, Wesley en The Host ook door de poort gaan op zoek naar Cordelia, worden ze aangevallen door een groep boze dorpelingen.

Fredless
Wanneer Fred's ouders komen om haar op te halen, heeft ze het gevoel dat ze met hen mee moet gaan... totdat ze een plaats binnen de groep weet te veroveren door erachter te komen hoe de grote insectendemonen te verslaan.

Supersymmetry
Fred ontdekt dat haar oude natuurkundeleraar dezelfde is die haar verbannen heeft naar Pylea. Cordelia voelt zich noet op haar gemak bij Connor en begint zich steeds meer af te vragen over haar geschiedeins met Angel.

Shiny Happy People
Iedereen is onder de indruk van de prachtige vrouw die Cordelia gebaard heeft, maar Fred ziet een andere kant van haar.

Tv series DVD Angel The Vampire Anthology - Fred - Production Year: 2001 Rating: 12 Running Time: 180 min. DVD Release: 6-10-2004 Widescreen 1.78:1 Genres Television, Action, Fantasy

David Boreanaz as Angel/Angelus
Charisma Carpenter as Cordelia Chase
Alexis Denisof as Wesley Wyndam-Pryce
J. August Richards as Charles Gunn
Amy Acker as Winifred 'Fred' Burkle
Vincent Kartheiser as Connor
euro 8.41

Aantal