Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD TV series

<< Vorige - Volgende >>


DVD TV series - Rosemary & Thyme seizoen 2 deel 2


KRO detectives DVD TV series - Rosemary & Thyme seizoen 2 deel 2
They understand me in Paris
Rosemary’s vroegere schoolvriendin Dorothy nodigt Laura en Rosemary uit in Villa Glavany, haar huis aan de Franse Riviëra, om te helpen bij het restaureren van de 150 jaar oude tuin. Dorothy wil de tuin in zijn oorspronkelijke glorie herstellen, om daarna het huis open te stellen voor het publiek. Maar één van haar buren, James Pretty, is helemaal niet blij met de mogelijke horde bezoekers.

The invisible worm
De Stagford Lodge voorbereidingssschool is een instituut volgens de oude traditie. Meester Richard Oakley is van plan dat zo te houden, ondanks de inspanningen van de huidige directeur, Quentin Marshall, om de school in de 21ste eeuw onder te dompelen. Quentin’s vrouw Eleanor, huurt Rosemary en Thyme in om te onderzoeken waarom de pas geplante rozen op de school aan het afsterven zijn.

The Gongoozlers
Gavin Patterson is bezorgd over de kijkcijfers van zijn tv-show over tuinen. Hij vraagt Quinnie Dorell om het nieuwe gezicht van het programma te zijn. Maar Quinnie’s kennis over tuinieren is beperkt, dus Rosemary en Thyme besluiten haar te helpen. Wanneer Rosemary van een uitkijktoren valt en journaliste Rosie Fitz Carron dood wordt aangetroffen in een meer, wordt duidelijk dat er een moordenaar rondloopt.

Tv serie DVD Rosemary & Thyme - Taal: Engels -  Nederlands ondertiteld 
euro 7.19

Aantal