Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD TV series

<< Vorige - Volgende >>


DVD TV series - The Adventures of Sherlock Holmes


Detective serie - De Complete Eerste Serie Sherlock Holmes op 4 DVD's

Artikelcode: EAN 9789051594935 DVD TV series - The Adventures of Sherlock Holmes
De briljante detective Sherlock Holmes is een creatie van de arts en schrijver Sir A. Conan Doyle en is een van de beroemdste en populairste detectives ter wereld. De avonturen van Sherlock Holmes zijn meerdere malen verfilmd en de rol van Sherlock Holmes is al door verschillende acteurs gespeeld. In deze dertiendelige serie wordt de rol van Sherlock Holmes gespeeld door Jeremy Brett die wel de 'beste Sherlock Holmes tot nu toe' wordt genoemd. Hij noemt zich een 'consulting detective', omdat hij zijn cliënten in zijn flat, 221b Baker Street, Londen, ontvangt. Dankzij zijn diepe inzicht en scherpe observatievermogen weet hij de meest raadselachtige zaken op te lossen en de criminelen achter slot en grendel te krijgen.

De serie is bekroond met een Special Award van The Swedish Academy Of Detection en tweemaal genomineerd voor de prestigieuze Edgar Allan Poe Award van de Mystery Writers of America.

Detective TV series DVD The Adventures of Sherlock Holmes: De Complete Eerste Serie  - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Productiejaar: 1984 Rating: 12 -  Speelduur: 650 min. DVD Release: 15-9-2005 - Beeld: Full Frame 1.33:1
 
Jeremy Brett als Sherlock Holmes
David Burke als Dr. John Watson

euro 10.36

Aantal