Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Martial Arts

<< Vorige - Volgende >>


Martial Arts DVD - The Myth


Jackie Chan en Tony Leung in de film The Myth

Artikelcode: EAN 8715664042793 Martial Arts DVD - The Myth
Actie, humor en wervelende vechtscènes in deze spectaculaire avonturenfilm. Jackie Chan speelt archeoloog Jack die samen met wetenschapper William (Tony Leung) aan een avontuur begint dat tot de grootste ontdekking uit de Chinese geschiedenis kan leiden. Hun gevaarlijke tocht leidt niet alleen naar het verborgen mausoleum van de eerste Chinese keizer, maar ook naar Jack's verborgen verleden.

In levensechte dromen ziet Jack zichzelf als generaal Meng Yi, die 2000 jaar geleden de prinses van keizer Qin uit handen van rebellen moet houden. Meng Yi levert niet alleen strijd met vijandige troepen, maar ook met zijn gevoelens voor de prinses. Kiest hij liefde of loyaliteit?

In het heden weten Jack en William het Hemels Paleis van de eerste Chinese keizer te betreden. Een fort vol dodelijke boobytraps! Hier komt Jack eindelijk oog in oog met zijn vorige leven. Of is er iets anders aan de hand?

Karate DVD The Myth - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 116 min. - Productiejaar; 2005 - DVD release 17-6-2008 - Beeld: Anamorphic Widescreen 2.35:1 - Rating: 12

Regie: Stanley Tong

Shao Bing als Nangong Yan
Jackie Chan als Jack Meng Yi/ Jack
Yao Weixing als General Shen
Zhang Jianzhong als Offical
Kim Hee-seon [Kim Hee Seon] als Ok Soo
Choi Min-soo [Choi Min Soo] als General Choi
Yang Jian als General Choi's Aide
Gang Wu als General Choi's Aide
Tony Leung Ka Fai als William
Maggie Lau als Maggie
euro 9.49

Aantal