Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Speelfilms

<< Vorige - Volgende >>


Muziekfilm DVD - Staying Alive


John Travolta en Cynthia Rhodes in de opvolger van Saturday Night Fever: Staying Alive

Artikelcode: EAN 8714865559475 Muziekfilm DVD - Staying Alive
Het is vijf jaar later en de Saturday Night Fever van Tony Manero is nog steeds springlevend. Nu paradeert hij naar zijn tot nu toe grootste uitdaging; op de planken van Broadway slagen als danser. John Travolta zet het witte doek in vuur en vlam wanneer hij zijn legendarische, voor een Oscar genomineerde, personage opnieuw opvoert. Cynthia Rhodes (Flashdance) en Finola Hughes zinderen als de vrouwen in Tony's leven. De sound-track pulseert met de kracht van vijf onvergetelijke songs van de Bee Gees plus de hit "Far from Over" van Frank Stallone die het tot in de bovenste regionen van de hitlijsten bracht.

Deze film geregisseerd door een andere filmsuperster, Sylvester Stalllone, die ook meegeschreven heeft aan het scenario. Staying Alive toont John Travolta in één van zijn krachtigste en meest onvergetelijke optredends.

Muziekfilm DVD Staying Alive - Nederlands ondertiteld - Engels gesproken - Productiejaar: 1983 - Rating: AL - Speelduur: 104 min. - DVD Release: 9-10-2002 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.78:1

Regie: Sylvester Stallone

John Travolta als Tony Manero
Cynthia Rhodes als Jackie
Finola Hughes als Laura
Steve Inwood als Jesse
Julie Bovasso als Mrs. Manero
Charles Ward als Butler
Steve Bickford als Sound Technician
Patrick Brady als Derelict
euro 10.26

Aantal