Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Documentaires

<< Vorige - Volgende >>


Omniversum DVD - Power of an Ocean


Omniversum@home - WWF Documentaire - deel 1 serie Equator

Artikelcode: EAN 8717729900048 Omniversum DVD - Power of an Ocean
De Galapagos eilanden zijn ruwe verlaten eilanden omgeven door een oase van koud, rijk water. Het kleine Palmyra Atol is een oase van weelderig koraal, omgeven door een verlaten oceaan. De twee liggen een halve oceaan uit elkaar, maar beide zijn gevormd door stromingen die in beweging zijn gezet door de kracht van de equatoriale zon, neerstralend op de Stille Oceaan.

Reusachtige landkrabben eten kokosnoten in het regenwoud van Palmyra en het omringende koraalrif is een feest van kleur en diversiteit. Op de Galapagos eilanden hebben de zeeleguanen een levensstijl die alleen mogelijk is op de evenaar. Ze eten onderwater in weelderige algentuinen die gevoed worden door koud water. 
Omniversum en het Wereld Natuur Fonds hebben voor u één van de meest prestigieuze natuurseries van de afgelopen jaren geselecteerd. 
Deze zes boeiende en onderhoudende films onderscheiden zich doordat zij prachtige fotografie en een boeiend verhaal samenbrengen. Voor de opnames werden de meest geavanceerde HD camera’s gebruikt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze films internationaal vele malen onderscheiden zijn.

WNF Documentaire DVD WWF/Omniversum - Power of an Ocean - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Rating: AL - Speelduur: 52 min. - DVD Release: 2006  - Beeld: 16:9
euro 11.49

Aantal   Meer Omniversum en IMAX DVD documentaires :