Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Documentaires

<< Vorige - Volgende >>


Omniversum DVD - Reefs of Riches


Deel 4 uit de serie Equator - het leven rond de evenaar - ongeseald

Artikelcode: EAN 8717729900024 Omniversum DVD - Reefs of Riches
De Indonesische archipel omvat duizenden eilanden en atollen en de grootste concentratie koraalriffen ter wereld. In deze veelkleurige en veelvormige onderwaterlandschappen leven niet alleen duizenden soorten, het rif zelf is een levend organisme.

Reefs of Riches onderzoekt de bijzondere relatie tussen het rif en zijn ontelbare bewoners. Het gevecht op leven en dood wordt tot in het kleinste detail in beeld gebracht, inbegrepen schitterende opnames van 'spawning coral' - het spectaculaire voortplantingsproces van koraal. Verder unieke beelden van microscopische algen die het koraal voeden en van de enorme varieteit aan vissoorten in de wateren van het rif.

Omniversum en het Wereld Natuur Fonds hebben voor u een van de meest prestigieuze natuurseries van de afgelopen jaren geselecteerd. Deze zes boeiende en onderhoudende films omderscheiden zich doordat zij prachtige fotografie en een boeiend verhaal samenbrengen. Voor de opnames werden de meest geavanceerde HD camera's gebruikt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze films internationaal vele malen zijn onderscheiden.

WNF Documentaire DVD WWF/Omniversum - reefs of riches - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Rating: AL - Speelduur: 52 min. - DVD Release: 2006  - Beeld: 16:9
euro 11.49

Aantal   Meer Omniversum DVD documentaires: