Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD oorlogsfilms

<< Vorige - Volgende >>


Oorlog DVD - Hamburger Hill


Don Cheadle, Michael Dolan

Artikelcode: EAN 8713053003103 Oorlog DVD - Hamburger Hill
De mannen van de Bravo compagnie maken zich klaar voor een moeilijke strijd.... op Hamburger Hill. 14 soldaten, die eigenlijk genoeg hebben van de oorlog, strijden voor een modderige heuvel waar al vele soldaten gesneuveld zijn. Ze vechten voor hun land, hun medesoldaten en hun leven. Oorlog is hel...... maar dit is erger!

Hamburger Hill vertelt het verhaal zoals het was, zoals het ECHT was. Het is een rauw drama dat een beeld geeft van één van de heftigste gevechten in de bloederigste oorlogen ooit gevoerd door de Verenigde Staten.

Naast de realistische beelden kunt u op deze DVD ook genieten van een zeer realistische geluidsweergave door middel van de DTS geluidstrack. Ontwijk vijandelijk vuur, wordt gevangen genomen achter de vijandelijke linies en beleef het gevecht op Hamburger Hill zoals het gevoerd werd door de soldaten van de Bravo Compagnie.


Oorlog DVD Escape from Sobibor - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 105 min. - Productiejaar 1987  - DVD release: 11-6-2002 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.78:1 - Rating: 16

Regie: John Irvin

Anthony Barile als Languilli
Michael Patrick Boatman als Motown
Don Cheadle als Washburn
Michael Dolan als Murphy
Don James als McDaniel
Dylan McDermott als Frantz
M. A. Nickles als Galvan
Harry O'Reilly als Duffy
Daniel O'Shea als Gaigin
Tim Quill als Beletsky
Tommy Swerdlow als Bienstock
Courtney B. Vance als Doc
Steven Webber als Worcester
Tegan West als Lt. Eden
euro 12.98

Aantal