Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Speelfilms

<< Vorige - Volgende >>


Speelfilm DVD - Ms. Bear


Familiefilm

Artikelcode: EAN 8713045215484 Speelfilm DVD - Ms. Bear
Ms. Bear is een hartverwarmende familiefilm, die zich afspeelt in de prachtige natuur van de rocky Montains. Het is het verhaal van de vriendschap van een 7-jarig meisje met een verweesd beertje.

Emily Bradley (Kaitlyn Burke) en haar zusje (Kimberly Warnat) verzorgen het gewonde beertje Masha, wiens moeder door stropers is gevangen. Emily's ouders, Greg (Ed Begley Jr.) en Sara (Natja Jamaan) besluiten de autoriteiten in te lichten. Wanneer echter agent Porter (Shaun Johnston) arriveert, herkent het beertje hem als de stroper van haar moeder en weet op miraculeuze wijze te ontsnappen. De zoontjes van Porter, Patrick (Dennis Arduini) en Eldridge (Devin Drewitz), sluiten vriendschap met Emily en vertellen haar waar de moeder van Masha gevangen wordt gehouden. In een overmoedige poging de moederbeer uit een warenhuis te redden belanden de kinderen in levensgevaarlijke situaties. Porter, terplaatse aangekomen besluit zijn wandaad te herstellen en redt de beer en de kinderen. Moederbeer en jong, weer herenigd, beginnen na een ontroerend afscheid aan hun reis terug naar de wildernis.

Speelfilm DVD Ms. Bear - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 92 min. - Productiejaar 1998 - DVD release: 21-1-2009 - Beeld: Full Frame 1.33:1 - Rating: AL

Regie: Paul Ziller

Ed Begley, Jr. [Ed Begley Jr.] als Greg Bradley
Shaun Johnston als Barney Porter
Kaitlyn Burke als Emily Bradley
Natja Jamaan als Sara Bradley
Kimberley Warnat als Melissa Bradley
Dennis Arduini als Patrick Porter
Devin Douglas Drewitz als Eldridge Porter
euro 10.26

Aantal