Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD TV series

<< Vorige - Volgende >>


The outer Limits DVD - Aliens Among Us (2 DVD)


Aliens Among Us Collection

Artikelcode: EAN 8717438139203 The outer Limits DVD - Aliens Among Us (2 DVD)
The Outer Limits: Aliens Among Us Collection (1995) 2dvd

Sandkings - Deel 1
Dr. Simon Kress (Beau Bridges) onderzoekt in een topgeheim project zand dat afkomstig is van de planeet Mars. Hij ontdekt in het zand kleine buitenaardse eitjes. Maar als het onderzoek van hogerhand wordt stopgezet maakt Kress een cruciale fout. Hij neemt zijn onderzoek met het zand mee naar huis.

Sandkings - Deel 2
In de schuur achter zijn huis is Simon (Brau Bridges) zonder het te weten getuige van de geboorte van een ware crisis! In eerste instantie lijken de pasgeboren buitenaardse wezens ongevaarlijk. Maar al snel groeien ze uit tot ware monsters die Simon aanbidden als hun God en alle kennis van hun bestaan willen vernietigen!

I Hear You Calling
ALs een reporter (Ally Sheedy) een verdachte conversatie afluistert hoort ze hoe er gesproken wordt over de 'verdwijning' van een controversiële schrijver. Ze begint een onderzoek en ontdekt een dreigende man met paarse ogen, een groot aantal mysterieuze verdwijningen en vreemde hopen paarse as!

Birthright
Na een bijna fataal ongeluk krijgt Senator Richard Adams (Perry King) de verrassing van zijn leven... hij blijkt een buitenaards wezen te zijn! Hij heeft geen enkele herinnering aan zijn werkelijke missie op aarde maar ontdekt wel dat hij deel uitmaakt van een belangrijke buitenaardse onderneming!

The Second Soul
Een uitstervend ras van buitenaardse wezens komt naar de aarde om hun uitsterven te voorkomen. En daarvoor reanimeren ze lichamen van overleden mensen! Maar een opmerkzame dokter (Mykelti Williamson) die voor de overheid werkt ontdekt dat de plannen van de buitenaardse wezens heel wat meer inhouden dan alleen overleven!

Corner of the Eye
Na een rake klap op zijn hoofd meent Father Anton (Len Cariou) dat hij monsters op straat ziet lopen. Maar wat hij eigenlijk ziet zijn buitenaardse bezoekers die de overtuigde dienaar van God in willen zetten als hun woordvoerder in de verovering van de aarde!

Specificaties
Genre: Science Fiction - SF
Speelduur:270 MIN
Leeftijd:Kijkwijzer: 16
Gesproken talen: engels.duits,frans
Ondertiteling;Frans , nederlands
Geluid:Dolby Digital
Beeld;4.3 full frame
Productiejaar:


euro 19.39

Aantal