Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD TV series

<< Vorige - Volgende >>


The outer Limits DVD - Sex & Sience Fiction (2 DVD)


Sex & Sience Fiction Collection

Artikelcode: EAN 8717438139197 The outer Limits DVD - Sex & Sience Fiction (2 DVD)
The Outer Limits DVD 1: 
Caught In The Act (42.27 min.) – seizoen 1, episode 17 – eerste uitzendatum: 1-7-1995
Hannah (Alyssa Milano) en Jay zijn verliefd, maar Hannah wil pas seks hebben als ze getrouwd zijn. Als er een onbekend object in haar kamer terecht komt veranderd Hannah echter in een zeer wellustige jonge vrouw en er verdwijnen mannelijke scholieren. Jay denkt dat Hannah verantwoordelijk is maar snapt niet hoe. Als hij het object vindt laat hij het door een professor analyseren en die komt tot een opzienbaarlijke conclusie. 

Bits Of Love (42.22 min.) – seizoen 3, episode 1 – eerste uitzendatum: 19-1-1997
Aiden (Jon Tenney) leeft samen met zijn vader en moeder. Regelmatig krijgt hij bezoek van zijn beste vriend Griff en hij heeft een assistente die Emma (Natasha Henstridge) heet. Alles gaat er erg gemoedelijk aan toe maar er is toch iets niet normaal aan dit plaatje. Want Aiden is de enige echte persoon en de rest zijn hologrammen. Deze wereld heeft hij gecreëerd nadat 7 maanden geleden ‘de bom’ is gevallen. En als Aiden gevoelens gaat krijgen voor Emma is dat eigenlijk niet mogelijk. Maar Emma past haar programma zo aan dat alles kan, ze wordt zelfs zwanger! Maar Aiden wil dit niet en wil zelf de controle houden over zijn leven. Helaas, Emma en de computer beslisen anders. 

Valerie 23 (42.27 min.) – seizoen 2, episode 3 – eerste uitzendatum: 31-3-1995
William Sadler (Frank Hellner) werkt voor bedrijf in robottechnologie. Hij wordt door zijn baas voorgesteld aan Valerie (Sofia Shinas). Een sensuele mooie vrouw, maar .... een robot. William wordt gevraagd Valerie een week in huis te nemen en te testen. Ze is namelijk ontworpen speciaal voor mensen met een handicap (William zit in een rolstoel) om die mensen te helpen in het dagelijkse leven. Echter, William heeft wat moeite met Valerie, helemaal als ze seksuele avances maakt naar William. In een opwelling geeft hij daar aan toe, maar heeft achteraf spijt. William maakt Valerie duidelijk dat hij dit niet meer wil, vooral omdat hij gek is op zijn fysiotherapeute Rachel Rose (Nancy Allen). Als hij met haar uitgaat wordt Valerie zo jaloers dat ze tot het uiterste gaat om de competitie uit de weg te ruimen. 

Last Supper (42.22 min.) – seizoen 3, episode 4 – eerste uitzendatum: 31-1-1997
Danny (Fred Savage) komt thuis met zijn nieuwe jonge en mooie vriendin Jade (Sandrine Holt). Frank, Danny's vader, staat verstelt. Ze lijkt namelijk heel erg op een meisje dat hij 20 jaar geleden heeft leren kennen na de Vietnam oorlog. Hij heeft haar toen gered uit een laboratorium omdat er daar pijnlijke experimenten met haar zijn gedaan. Ze hebben toen één passievolle nacht gehad, waarna ze elkaar nooit meer gezien hebben. Maar dit meisje is nog net zo oud als toen! Als Frank die avond naar haar kamer gaat om opheldering te vragen laat ze hem haar moedervlek bij haar borst zien en dat is het moment dat Danny binnen komt. Er is heel wat uit te leggen, ook door Jade. Hoe kan het dat zij niet ouder geworden is?

The Outer Limits DVD 2

From Within, (42.22 min.) – seizoen 2, episode 13 – eerste uitzendatum: 28-4-1996
In een oude zoutmijn worden de botten van een dinosaurus gevonden door een aantal mijnwerkers. Deze drie mannen gaan zich echter vreemd gedragen. Alle seksuele remmingen gaan los en ze willen de vrouwen verleiden. Ze blijken een parasiet in zich te hebben die zich voeden met stoffen in de hersenen die vrijkomt bij erotische handelingen. Alle mensen uit het dorp besmetten elkaar met zo’n parasiet. Ook de wat minder snuggere Howie (Neil Patrick Harris ), maar de parasiet verdwijnt weer snel uit hem omdat hij deze specifieke stof niet in zich heeft. Hij komt er ook achter dat de parasiet dood gaat in de zon. Zijn zus Sheila (Christianne Hirt) die ook besmet is, moet hij ziet te redden en hij zet haar in de zon. Het werkt, maar hoe krijgen ze het voor elkaar dat alle inwoners in het dorp in de zon gaan staan?

The New Breed, (42.27 min.) – seizoen 1, episode 15 – eerste uitzendatum: 23-7-1995
De slimme geleerde Dr. Stephen Ledbetter (Richard Thomas) heeft nanobots uitgevonden die kankercellen aanvallen en vernietigen. Hiermee kan hij dus beschikken over het leven, want de dood kan overwonnen worden. Maar de nanotechniek mag nog niet op dieren of mensen getest worden. Dan krijgt zijn aanstaande zwager Jay (Peter Outerbridge) te horen dat hij een dodelijk gezwel in zijn rug heeft. Zonder medeweten van de Stephen injecteert hij zich zelf met de nanobots. In eerste instantie wordt hij snel beter en verdwijnen ook zijn oude kwaaltjes. Hij wordt een echt seksbeest in bed en schrikt hiermee zijn aanstaande behoorlijk af. Echter, daarna stoppen de nanobots niet maar gaan verder met zijn lichaam te verbeteren. Ogen in je achterhoofd is erg handig net als kieuwen trouwens. Maar dit gaat te ver en er moet een halt toe geroepen worden, maar hoe?

Science Fiction TV series DVD The outer Limits (2 DVD) - speelduur 259 min.

euro 19.39

Aantal