Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Thriller

<< Vorige - Volgende >>


Thriller DVD - Final Analysis


Richard Gere en Kim Basinger in de film Final Analysis

Artikelcode: EAN 7321931122436 Thriller DVD - Final Analysis
Psychiater Isaac Barr is een beroemd specialist op zijn gebied - en de perfecte sufferd in een sluwe intrige van moord en nalatenschap. En zijn val zou recht vanaf de top van een enorme vuurtoren kunnen zijn.

In de boeien geslagen in "No Mercy", gaan Richard Gere en Kim Basinger nu de confrontatie aan op een loopbrug op een vuurtoren in "Final Analysis" een aangrijpende, meesterlijk gemoderniseerde versie van de complexe psychologische thrillers van vorig jaar. Auteur Wesley Strick (Cape Fear) en regisseur Phil Joanou (State of Grace) ontdekken achter elke hoek wellustig kwaad. De sfeer is onheilspellend: Barr (Gere) maakt inbreuk op de beroepscode door een avontuurtje te hebben met de knappe zuster van een gestoorde patient. Eén zwarte weduwe maakt een geheim spannend. Twee maken dit mysterie onweerstaanbaar.

Thriller DVD Final Analysis - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 120 min. - Productiejaar 1992 - DVD release: 22-11-1999 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.85:1 - Rating: 16

Regie: Phil Joanou

Richard Gere als Isaac Barr
Kim Basinger als Heather Evans
Uma Thurman als Diana Baylor
Eric Roberts als Jimmy Evans
Paul Guilfoyle als Mike O'Brien
Keith David als Det. Huggins
Robert Harper als Alan Lowenthal
Agustin Rodriguez als Pepe Carrero
Harris Yulin als Prosecuting Attorney
Rita Zohar als Dr. Grusin
euro 12.07

Aantal