Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD TV series

<< Vorige - Volgende >>


TV serie DVD - Daniel Boone Collection 1


Fess Parker als Daniel Boone

Artikelcode: EAN 8713053009693 TV serie DVD - Daniel Boone Collection 1
MY NAME IS RAWl
Daniel Boone gaat er op uit om Rawls te vangen, een sterke ontsnapte slaaf die ’s nachts hun huiden steelt om zijn terugreis naar Afrika te betalen. Daniel spoort de slaaf op en overmeestert hem na een vechtpartij. De schurken voor wie Rawls de huiden had gestolen, Mawson en Harper, zijn de slaaf gevolgd en zien hoe Boone hem gevangenneemt. Bendeleider Shalben wil Rawls terug om de uitgeloofde premie te incasseren. Hij geeft zijn mannen opdracht de dochter van Boone te ontvoeren om zo Rawls in handen te krijgen. 

THE OLD MAN AND THE CAVE
De kleine Israel Boone redt het leven van de half verhongerde indiaan Nitashanta, maar ontdekt dan dat deze een eeuwenoude begrafenistraditie heeft geschonden. Als Daniel en Mingo terugkomen van de jacht, hebben Israel en Cincinnatus Nitashanta naar de hut gebracht, zodat Rebecca hem kan verzorgen. Boone komt onmiddellijk in actie om de oude man terug te brengen naar zijn grot. Dan wordt hij echter tegengehouden door de woedende medicijnman Watowah en twee krijgers, die beweren dat Nitashanta onrein is en moet sterven om de grote geesten tevreden te stellen. 

THE TREK
James Chadwick, die zich uitgeeft voor afgezant van de koloniale gouverneur, draagt Boone op om de immorele dronkaard Benton en zijn mannen Pike en Hawks voor het gerecht te brengen vanwege het in brand steken van een indianendorp. Vermomd als dronken zwerver begint Boone aan zijn opdracht. Hij laat Pike en Hawks achter en vertrekt met Benton naar Lexington, waar Chadwick op hem zou wachten. Chadwick blijkt niet meer te zijn dan een onbetrouwbare premiejager die in het kamp verschijnt en Hawks en Pike in de arm neemt om Benton opnieuw te vangen, Boone te vermoorden en de premie die op Bentons hoofd staat te incasseren.

Tv serie DVD Daniel Boone: Collection 1 - speelduur 150 min. - Taal; Engels -  Nederlands ondertiteld - Productiejaar: 1965 - DVD release: 31-10-2006 - Beeld: Full Frame 1.33:1
euro 5.97

Aantal