Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Western

<< Vorige - Volgende >>


Western serie DVD - Lonesome Dove (2 DVD)


Robert Duvall en Tommy Lee Jones in Lonesome Dove

Artikelcode: EAN 8711983488724 Western serie DVD - Lonesome Dove (2 DVD)
Dit sprankelende epos is gebaseerd op het met een Pulitzer Prize bekroonde boek van Larry McMurtry en speelt zich af aan het einde van de negentiende eeuw. Het is het verhaal van de laatste grens, een moedige veedrijver en een onsterfelijke liefde.

Augustus McCrea (Duvall) en Woodrow F. Call (Jones), voormalige Texas Rangers, zijn partners en vrienden die samen vele gevaarlijke avonturen heben beleefd. Gus is een romanticus, een rancher tegen wil en dank die weet hoe hij met vrouwen moet omgaan zonder er problemen mee te krijgen.

Call is een gedreven, veeleisende man, een natuurlijke leider die geen enkel geduld kan opbrengen voor zwakheid. Hij is geobsedeerd door de droom verweg een nieuwe ranch op te zetten. De twee mannen verschillen als dag en nacht, maar beiden zijn doorzetters die weten dat ze op elkaar kunnen rekenen.

Gus wordt meegezogen in Call's droom en in hun kielzog verzamelt zich een bonte stoet cowboys, landverhuizers en verkenners. Ze belanden in een wereld van zandstormen, op hol slaand vee, bandieten, overstromingen en sneeuw. Deze personages leven voort als legendes van het Wilde Westen.

Westernserie DVD Lonesome Dove - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 357 min. - Productiejaar; 1988 - DVD release: 27-7-2004 - Beeld: Full Frame 1.33 - Rating: 12

Regie: Simon Wincer

Robert Duvall als Gus McCrae
Tommy Lee Jones als Woodrow Call
Danny Glover als Joshua Deets
Diane Lane als Lorena Wood
Robert Urich als Jake Spoon
Frederic Forrest als Blue Duck
D. B. Sweeney als Dish
Ricky Schroder als Newt
Anjelica Huston als Clara Allen
19.99  euro 13.29

Aantal