Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

Blu Ray Disc

<< Vorige - Volgende >>


Actie Blu-ray - Air Force Two


Mariel Hemingway, David Keith

Artikelcode: EAM 8717185533262Actie Blu-ray - Air Force Two
Het vliegtuig met vice president Walker stort neer vlakbij een afgelegen eiland. De vice President is één van de overlevenden. In afwachting van hulp gaan ze op zoek naar onderdak. Aangezien het eiland in handen is van zwaar bewapende rebellen is het zaak om onopgemerkt te blijven.
De rebellen staan onder leiding van de beruchte Amerikaanse huurling Armstrong. Als leider is hij een tiran die zeer wreed afrekent met zijn tegenstanders. Met zijn rebellen leger krijgt hij lucht van het hoge "bezoek" op zijn eiland. Dit is zijn kans voor een gigantische borgsom en een doorbraak in zijn strijd.
Walker heeft als oud marinier al zijn combat ervaringen nodig om uit handen te blijven van de gewelddadige Armstrong. Deze strijd kan hij niet winnen met politieke macht, hij zal als man moeten laten zien wat hij waard is!

Actie Blu-ray Air Force Two - Taal: Engels - Nederlands ondertiteld - Speelduur: 88 min. - Blu-Ray release 23-10-2007 - Productiejaar: 2006 - Beeld: High Defenition Widescreen 1.78:1 - Rating: 16

Regie: Brian Trenchard-Smith

Mariel Hemingway als Delaney
David Keith als Vice President Walker
David Millbern als Armstrong
Jill Bennett als Sharon
Syd Jackson als Murphy
Robbie Magasiva als Petelo
Patrick Kake als Hammer
Lee Tuscon als Logan
Rene Naufahu als Solia
euro 11.87

Aantal   Meer Blu-ray films: