Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Actie

<< Vorige - Volgende >>


Actie DVD - Class of 1984 (SE)


Class of 1984 Special Edition Metal case - Michael Fox, Perry King

Artikelcode: EAN 8711983480148Actie DVD - Class of 1984 (SE)
CLASS OF 1984 van Mark L. Lester was medio jaren tachtig één van de meest gewelddadige films van zijn tijd. Eigenlijk zijn tijd ver vooruit. Veel critici hadden de grootste moeite om hier doorheen te kijken. In de loop der jaren blijkt de film door kwaliteit en talent niet verouderd te zijn en zo is CLASS OF 1984 inmiddels uitgegroeid tot een klassieker, met de doorbraak van Michael (later 'J') Fox. Denk aan 'Dangerous Minds' maar dan met ballen, met een vleugje 'A Clockwork Orange'. da soundtrack is van Alice Cooper.

Andy Norris, de nieuwe muziekleraar op een als zeer slecht bekend staande middelbare school, krijgt te maken met een klas vol tuig die niets liever doet dan de leraar het leven zuur maken. Op deze school, de Abraham Lincoln High, waar drugsgebruik, prostitutie en geweld welig tieren, wordt de dienst uitgemaakt door jeugdbendes. Aanvankelijk laat Norris zich niet intimideren, maar als zijn vrouw ook wordt bedreigd, moet hij de strijd aangaan met elk van zijn kwelgeesten.

Actiefilm DVD Class of 1984 (Special Edition)  - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 94 min. - Productiejaar 1982 - DVD release: 14-3-2006 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.85:1 - Rating: 16

Regie: Mark Lester

Perry King als Andy
Merrie Lynn Ross als Diane
Timothy Van Patten als Stegman
Roddy McDowall als Corrigan
Stefan Arngrim als Drugstore
Michael Fox als Arthur
Keith Knight als Barnyard
19.99  euro 12.49

Aantal   Meer actiefilm DVD aanbiedingen: