Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Filmhuis/Buitenlandse film/Arthouse

<< Vorige - Volgende >>


Arthouse DVD - Saint Martyrs of the Damned


Een film van Ribin Aubert - François Chénier, Isabelle Blais

Artikelcode: EAN 9789058492937Arthouse DVD - Saint Martyrs of the Damned
Sensatiejournalist Flavien Juste wordt door zijn vader en hoofdredacteur op pad gestuurd naar een afgelegen dorp. Saint Martyrs of the Damned heeft te maken met een uitzonderlijk aantal onverklaarbare verdwijningen. Net aangekomen is meteen zijn fotograaf en goede vriend Armand spoorloos en Flavien is vastbe-sloten niet zonder zijn kompaan te vertrekken. 

Op zijn speurtocht krijgt de reporter te maken met de geest van een overleden bruid die niet kan stoppen met huilen, een stel opgefokte vetkuiven, een gemaskerde garagehouder, verschillende hotelbedienden met dezelfde naam en uiteindelijk een gruwelijk experiment in een verlaten fabriekshal. 

Met de hulp van de lokale muzikante Missy en haar zoontje Peanut zal Flavien uiteindelijk het sinistere geheim van het dorp onthullen, maar niet zonder daarvoor een hoge prijs te betalen.

Arthouse Film DVD Saint Martyrs of the damned - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 115 min. - Productiejaar 2005 - DVD release: 18-10-2006 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.85:1 - Rating: 16

Regie: Robin Aubert

Isabelle Blais als Tite-Fille
Sylvie Boucher als Rosy
François Chénier als Flavien Juste
euro 9.63

Aantal