Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Anime - Manga

<< Vorige - Volgende >>


Avatar DVD Natie 1: Water deel 4


Avater, de Legende van Aang - DVD Serie 1

Artikelcode: EAN 8714865502662Avatar DVD Natie 1: Water deel 4
Terwijl Aang, Katara en Sokka wordne geconfronteerd met ziekte en gevangenschap en hun vriendschap op de proef wordt gesteld, zetten zij de zware tocht voort naar de Noordelijke Waterstam. Onderweg komen zij een vuurmeester tegen en voor de eerste maal in zijn leven probeert Aang vuur te buigen - met rampzalige gevolgen.

Hoofdstuk 13: DE BLAUWE GEEST
Als Aang alleen onderweg is, wordt hij overmeesterd en door Generaal Zhao gevangen gehouden. Een mysterieuze man met een blauw masker helpt Aang te ontsnappen.


Hoofdstuk 14: DE WAARZEGSTER
Aang, Katara en Sokka ontmoeten een waarzegster die alles kan voorspellen. De dorpelingen hebben zoveel vertrouwen in haar dat ze het gevaar niet zien waar ze allemaal in verkeren. 


Hoofdstuk 15: BATO VAN DE WATERSTAM
Sokka en Katara ontmoeten een oude vriend van de waterstam. Aang krijgt argwaan en dat gevoel wordt versterkt als hij een belangrijk bericht van Katara en Sokka's vader onderschept, dat hij verbergt.


Hoofdstuk 16: DE DESERTEUR
Aang begint met het leren van technieken om vuur te buigen en voert uiteindelijk strijd met generaal Zhao. Intussen ontdekt Katara dat ze een bijzondere kracht heeft...!

Anime DVD Avatar, Natie 1: Water, Deel 4 - Taal: Nederlands - Speelduur: 96 min. - Productiejaar 2007 - DVD release 16-8-2007 - Beeld: Full Frame 1.33:1 - Rating: 6
euro 9.63

Aantal