Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD overig

<< Vorige - Volgende >>


Best of Movie Power - City by the Sea - The good Thief


2 DVD set - Collector's Edition

Artikelcode: EAN 8715664027585Best of Movie Power - City by the Sea - The good Thief
City By The Sea: Collector's Edition

Vincent Lamarca (Robert DeNiro) is een veteraan van de New Yorkse politie. Zijn reputatie is die van een hardwerkende, goudeerlijke rechercheur. Maar hij heeft een smet op zijn verleden: zijn vader werd in de jaren vijftig ter dood veroordeeld wegens ontvoering en moord. Wanneer Lamarca de moord op een drugsdealer probeert op te lossen, lijkt de geschiedenis zich te herhalen: de verdachte blijkt zijn eigen zoon te zijn!

Het op ware feiten gebaseerde City bij the Sea is een fascinerende thriller, waarin Robert DeNiro schittert als een man die gevangen zit tussen zijn plicht als rechercheur en de liefde voor zijn zoon.

DVD Suspense/Thriller  Production Year: 2004 Rating: 12 Running Time: 216 min. DVD Release: 20-2-2004 Anamorphic Widescreen 2.35:1

Robert De Niro as Vincent LaMarca
Frances McDormand as Michelle
James Franco as Joey
Eliza Dushku as Gina
William Forsythe as Spyder
Patti LuPone as Maggie

The Good Thief DTS

Nick Nolte schittert als meesterdief Bob Montagnet, die op het punt staat de slag van zijn leven te slaan. Hij heeft een ingewikkeld plan bedacht om een casino aan de Franse Rivi?ra te beroven. 

Samen met zijn team van professionele dieven gaat Bob aan de slag, maar iemand heeft de politie al ingelicht. Nu moet Bob niet alleen de kraak zetten, maar tegelijk de politie misleiden en een verrader ontmaskeren... maar wie bedriegt wie?

DVD Suspense/Thriller - Production Year: 2002 Rating: 12 Running Time: 104 min. DVD Release: 19-8-2003 Anamorphic Widescreen 1.85:1

Director: Neil Jordan

Nick Nolte as Bob Montagnet
Tchéky Karyo as Roger
Saïd Taghmaoui as Paulo
Nutsa Kukhianidze as Anne
Gérard Darmon as Raoul
Marc Lavoine as Remi
Emir Kusturica as Vladimir
Ouassini Embarek as Said
euro 10.85

Aantal