Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

Blu Ray Disc

<< Vorige - Volgende >>


Blu-ray - 88 Minutes


Al Pacino en Alicia Witt in de thriller film 88 Minutes

Artikelcode: EAN 8711983000018Blu-ray - 88 Minutes
Jack Gramm is een succesvol forensisch psychiater en universitair docent. Hij heeft de FBI geholpen bij het opsporen van de seriemoordenaar Jon Foster, die door de jury veroordeeld is tot de doodstraf. Jon beweert dat het proces niet eerlijk is verlopen, omdat Jack een getuige, de zus van één van de slachtoffers, zou hebben overgehaald om tegen hem te getuigen.

Op de avond van de executie wordt Jack gebeld door iemand die hem vertelt dat hij nog maar 88 minuten te leven heeft. Ondertussen loopt er een nieuwe seriemoordenaar rond die precies dezelfde methode gebruikt als Jon Foster. Met de hulp van Shelley Barnes, FBI-agent Frank Parks en zijn assistente Kim Cummings, gaat Jack op zoek naar de moordenaar.

Deze zoektocht leidt hem naar een paar studenten met problemen, een bewaker op de campus en een vrouw met wie hij één nacht het bed heeft gedeeld.

Actiethriller Blu-ray 88 Minutes: Director's Cut - Taal: Engels - Nederlands ondertiteld - Speelduur: 107 min. - Blu-Ray release 18-2-2009 - Productiejaar: 2007 - Beeld: High Defenition Widescreen 2.35:1 - Rating: 16

Regie: Jon Avnet

Al Pacino als Jack Gramm
Alicia Witt als Kim Cummings
Leelee Sobieski als Lauren Douglas
Amy Brenneman als Shelly Barnes
William Forsythe als Frank Parks
Deborah Kara Unger als Carol Lynn Johnson
Benjamin McKenzie als Mike Stempt
Neal McDonough als Jon Forster
Leah Cairns als Sara Pollard
Stephen Moyer als Guy LaForge
Christopher Redman als Jeremy Guber
Brendan Fletcher als Johnny D'Franco
euro 15.49

Aantal   Meer Blu-ray films :