Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Cabaret

<< Vorige - Volgende >>


Cabaret DVD Studio Spaan


Het voetbal cabaret van Studio Spaan

Artikelcode: EAN 8717306270540Cabaret DVD Studio Spaan
Tussen het EK van 2000 'in eigen land' en het Oranjeloze WK van 2002 hield het VARA-programma Studio Spaan de voetbalwereld in zijn greep. Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten imiteerden talloze voetbal-kopstukken en brachten daarmee zelfs hun gastheer Henk Spaan vaak tot een wanhopige slappe lach.

Als Willem van Hanegem, Rinus Michels, Erik Gerets, Ronald Koeman, Johan Derksen, Hans Kraay Sr., Jan Mulder, Harry van Raaij en zelfs niet-voetballer Anton Geesink gingen zij dwars door het plafond van het Olympisch Stadion en zorgden zij voor hilarisch vertier in het genre dat niet veel later in Kopspijkers tot perfectie verheven zou worden.

Met bovendien: Coken met Maradona, Rinus & Tinus, De penalty-kliniek, Het WK van Boudewijn Buch ('Ik denk 2-0!) en tot slot nog twee bonustracks: een kijkje achter de schermen en een compilatie van opvallende momenten uit 69 afleveringen Studio Spaan.

Cabaret DVD Het voetbal cabaret van Studio Spaan - Speelduur: 152 min. - Nederlands gesproken - Productiejaar: 2000 - DVD Release: 25-9-2006 - Beeld: Full Frame 1.33:1

Henk Spaan
Erik van Muiswinkel 
Diederik van Vleuten 
euro 10.49

Aantal