Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Disney

<< Vorige - Volgende >>


Disney DVD - Tarzan (2 DVD)


Walt Disney Classics - 2 Disc speciale uitvoering

Artikelcode: EAN 8717418032272Disney DVD - Tarzan (2 DVD)
Beleef de aktie en het avontuur in deze nieuwe speciale uitvoering van Tarzan, bestaande uit 2 DVD's vol bonusmateriaal en bekroonde muziek van de internationale superster Phil Collins!

Disney's prachtige bewerking van het klassieke verhaal van Edgar Rice Burroughs over de aapman begint diep in het oerwoud als baby Tarzan wordt geadopteerd door een gorillafamilie. Ondanks dat de leider van de gorilla's het 'haarloze wonder' mijdt, accepteren de anderen hem en voeden hem op alsof hij een van hen is. Samen met zijn gevatte aapvriendje Tuk en zijn neurotische olifantmaatje Tantor leert Tarzan hoe hij door de bomen kan zwieren en zwaaien en kan overleven in het dierenrijk. Maar zijn twee werelden komen met elkaar in botsing als hij mensen ontmoet en Tarzan gedwongen wordt om te kiezen tussen een 'beschaafd' leven met de mooie Jane en het leven dat hij kent en waar hij van houdt met zijn gorillafamilie. Tarzan zit vol dolle pret voor het hele gezin, compleet met nieuwe games, nooit eerder vertoonde scenes en nog veel meer!

DVD Walt Disney Tarzan Production Year: 2005 Rating: AL Running Time: 85 min. DVD Release: 25-5-2005 Anamorphic Widescreen 1.66:1

Director: Chris Buck

Tony Goldwyn as Tarzan (voice)
Minnie Driver as Jane Porter (voice)
Glenn Close as Kala (voice)
Brian Blessed as Clayton (voice)

euro 18.17

Aantal