Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Documentaires

<< Vorige - Volgende >>


Documentaire DVD - Earth (met sleevehoes)


Uitvoering met sleeve - BBC Special Interest DVD 2008 release

Artikelcode: EAN 8715664053837Documentaire DVD - Earth (met sleevehoes)
Earth is het meest unieke en adembenemende portret van onze planeet, van de hand van veelgeprezen documentairemakers Alastair Fothergill en Mark Linfield. De makers va Deep Blue (2003) zijn erin geslaagd een documentaire af te leveren die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien.

Door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, worden we geconfronteerd met de harde realiteit van het leven op onze planeet.

Dit adembenemende verhaal is meeslepend mooi ingesproken door Patrick Stewart en gefilmd met High-Definition camera's om tezamen een onvergetelijkereis te maken langs de veranderende seizoenen en het dagelijkse gevecht om te overleven op wat over is van onze prachtige planeet. Van nog nooit in beeld gebrachte overdonderende landschappen tot het kleinste detail in het leven van de meest geliefde, wildste en meest bijzondere wezens in onze wereld.

Special interest DVD Earth (DTS) - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 96 min. - Productiejaar 2007 - DVD release: 8-4-2008 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.78:1 - Rating: AL

Patrick Stewart als Narrator 
euro 12.07

Aantal   Meer DVD Natuur Documentaires :