Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Drama

<< Vorige - Volgende >>


Drama DVD - Boys


Winona Ryder, Lukas Haas en Skeet Ulrich in de film Boys (1996)

Artikelcode: EAN 8712626029069Drama DVD - Boys
Op de vlucht voor een geheim verleden ... en geen uitweg mogelijk!

In dit betoverend verhaal vol mysterie en intrige van regisseuse Stacy Cochran, zet de tweemaal voor een Oscar® genomineerde Winona Ryder een mooie hoofdrol neer. Naast Ryder zien we uitstekende vertolkingen van onder andere Skeet Ulrich en de voor Oscar® genomineerde John C. Reilly.

John Baker, een ongelukkige student, is danig van zijn stuk gebracht als hij naast de school de mooie maar bewusteloze Patty Vare aantreft. John komt er al snel achter dat Patty op de vlucht is voor een vreselijk geheim dat haar achtervolgd en hij besluit haar te verbergen. De wederzijdse aantrekkingskracht tussen de twee, maakt dat hun vriendschap uitgroeit tot een ware romance en daarmee het begin inluidt van een indringend avontuur. Maar veel tijd hebben ze niet meer want met de politie op hun hielen, begint het net zich steeds verder te sluiten. Een indrukwekkende climax ontvouwt zich.

Drama/Golf DVD Boys (1996) - Nederlands ondertiteld - Taal: Engels - Speelduur: 83 min. - Productiejaar 1996 - DVD release: 7-2-2007 - Beeld: Anamorphic Widescreen 1.85:1 - Rating: 12

Regie: Stacy Cochran

Winona Ryder als Patty Vare
Lukas Haas als John Baker, Jr.
Skeet Ulrich als Bud Valentine
John C. Reilly als Officer Kellogg Curry
Bill Sage als Officer Bill Martone
Matt Malloy als Bartender
Wiley Wiggins als John Phillips
Russell Young als John Van Slieder
euro 8.41

Aantal   Meer drama DVD's :