Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Drama

<< Vorige - Volgende >>


Drama DVD - Mar Adentro


Quality Film Collection - Javier Bardem

Artikelcode: EAN 8716777057957Drama DVD - Mar Adentro
Ramón ligt al dertig jaar verlamd in bed terwijl hij verzorgd wordt door zijn familie. Zijn slaapkamerraam is ook zijn enige raam naar de wereld. Hij kijkt uit over de zee waar hij vroeger zoveel ging zeilen. De zelfde zee waar hij tijdens zijn jeugd een vreselijk ongeluk kreeg. Sindsdien is zijn enige doel zijn leven op een waardige manier te beëindigen.

Zijn wereld wordt danig ondersteboven gezet door de komst van twee vrouwen: Julia, de advocate die hem ondersteunt en hem helpt in de juridische strijd om zijn leven naar eigen inzichten te beëindigen, en Rosa, een vrouw uit het dorp die hem er steeds van probeert te overtuigen dat het leven altijd de moeite waard blijft. Beide vrouwen zijn danig van slag door Ramón's indrukwekkende persoonlijkheid en beginnen vraagtekens te zetten bij de principes die zij hun hele leven al aanhangen. Ramón weet dat alleen degene die echt van hem houdt ook degene zal zijn die hem helpt om zijn laatste reis te maken. 

Drama DVD Mar Adentro - Nederlands ondertiteld - Production Year: 2004 Rating: MG6 Running Time: 125 min. DVD Release: 3-8-2006 Anamorphic Widescreen 2.35:1 

Director: Alejandro Amenábar 
Javier Bardem as Ramón Sampedro
Belén Rueda as Julia
Lola Dueñas as Rosa
Mabel Rivera as Manuela Sampedro
Celso Bugallo as José Sampedro
Clara Segura as Gené
Joan Dalmau as Joaquín
Alberto Jiménez as Germán
Tamar Novas as Javier Sampedro
Francesc Garrido as Marc
José María Pou as Padre Francisco
euro 9.63

Aantal