Zoekenonze vermelding op www.keurmerk.info

DVD Cabaret

<< Vorige - Volgende >>


DVD Het Cabaret van Kopspijkers deel 3


Cabaret TV show - Het beste van Het Cabaret van Kopspijkers seizoen 2004-2005

Artikelcode: EAN 9789063010799DVD Het Cabaret van Kopspijkers deel 3
"Het is zaterdagavond. Zappen is zinloos. Hier is uw presentator : Jack Spijkerman!". Op deze DVD het beste uit de laatste twee seizoenen (najaar 2004 en voorjaar 2005) van Nederlands populairste satirische programma.

Met Peter Heerschop en Bert Visscher als secondanten van Jack. En natuurlijk Eric van Muiswinkel in de voorspellende rol van John de Mol. Maar ook met de psychiatrische studies van Freddy Mercury en Michael Jackson (Alex Klaassen), Maxima Zorreguieta (Ellen Pieters) en Batman en Robin (Jack Wouterse/Viggo Waas). U ziet de mysterieuze Thomas van Luyn : hoe zit een mens in elkaar die zowel Poetin, Plato als Ferry Mingelen kan spelen? U ondergaat de orkanen Henk Bres en Ivo Opstelten van Mike Bodde. En voor de kijkers met een sterke maag : tanta Wil uit de Graafse Wijk van Martine Sandifort en de Margareth Thatcher van Sanne Wallis de Vries!

En als extra toegift : drie historische Spijkerman-reportages uit de Oude Doos en een surprise.

Cabaret/komedie DVD Cabaret van Kopspijkers: deel III - Speelduur: 220 min. - Nederlands gesproken - Productiejaar: 2004 - DVD release 3-11-2005 - Beeld: Full Frame 1.33:1

Jack Spijkerman 
Peter Heerschop 
Bert Visscher 
Erik van Muiswinkel 
Thomas van Luyn
Mike Boddé 
Sanne Wallis de Vries 
Martine Sandifort 
Alex Klaassen 
Ellen Pieters 
Jack Wouterse 
Viggo Waas
euro 15.73

Aantal