Zoeken



onze vermelding op www.keurmerk.info

<< Vorige - Volgende >>


Studio 100 DVD - Piet Piraat en de Betoverde Kroon


Peter Van de Velde als Piet Piraat

Artikelcode: EAN 5414233121787



Studio 100 DVD - Piet Piraat en de Betoverde Kroon




Honderd jaar geleden was er een slechte Piraat, Kapitein Snorrebaard, die al rovend en plunderend met zijn schip de zeven zeeën bevoer. Op een dag hoorde hij over de Magische Kroon van Koning Hedior, waarover de hofmagiër een vloek had uitgesproken.
De sterveling die deze kroon op z'n hoofd zette, zou voor altijd in een schilderij veranderen... Slechts een keer in de honderd jaar zou hij voor drie dagen ontwaken en zich realiseren dat hij voor eeuwig in het schilderij gevangen zit. Snorrebaard had wel gehoord van de vloek, maar geloofde er niet in...
Maar zodra hij de Kroon te pakken kreeg en op z'n hoofd zette, gebeurde wat er voorspeld was..., Snorrebaard veranderde in een schilderij.
Zijn bemanning schrok hier zo van dat ze allen overboord sprongen.
Het schip van Kapitein Snorrebaard zonk, samen met de kroon, naar de bodem van de zee. Maar het schilderij van Kapitein Snorrebaard bleef drijven...honderd jaar lang.


Piet Piraat DVD - Piet Piraat en de Betoverde Kroon - speelduur 60 min. - Nederlands gesproken - DVD release 2005 - Beeld: Anamorphic Widescreen  - Studio 100.nl

Peter Van de Velde als Piet Piraat
Anke Helsen als Stien Struis
Dirk Bosschaert als Berend Brokkenpap
Dirk Van Vooren als Steven Stil
Johnny Kraaijkamp jr. als Kapitein Snorrebaard
Grietje Vanderheijden als Polyfonia




euro 12.07





Aantal